Njoftime

LAJMERIM PER REGJISTRIMIN E PASURIVE TE PALUAJTSHME


Lajmërohen të gjithë qytetarët, që kanë pronë në Bashkinë Himarë kudo që ndodhen dhe që disponojnë Çertifikatë Pronësie (hipotekim), për pasuritë e palujtshme:
    - Banesa
    - Hotele
    - Bisnese (Dyqane)
    - Kullota
    - Tokë Bujqësore
Të paraqiten deri më datën 20.11.2012 pranë Drejtorisë M.M.T. Bashkia Himarë, duke paraqitur Çertifikatën e Pronësisë dhe Plan Vendosjen e pronës të dixhitalizuar.                          Më shumë

AFATI I FUNDIT PER PRANIMIN E KOMENTEVE NE LIDHJE ME SHPALLJEN PARAPRAKE PER ZONEN KADASTRALE URBANE SI DHE DIGITALIZIMI I DOKUMENTAVE TE PRONESISE ESHTE 03 TETOR 2011

Gjithcka rreth SFRIP

Programi SFRIP është duke u zbatuar për Zonën Kadastrale Urbane dhe aktualisht jemi në fazën e konsultimit paraprak me publikun e cila do të vazhdojë në fshatra të tjerë të përfshuira në program edhe gjatë muajit Korrik 2011. Materialet e paraqitura sot më datën 07 Korrik 2011 në faqet elektronike përkatëse në lidhje me këtë program i përkasin fshatrave Dhermi, Gjilekë dhe Vuno në bashkinë e Himarës.

Give your opinion

 • 21-03-2012 Komplimenta Bashkia e Himares per gjithcka qe po beni per qytetin tuaj dhe gjithashtu urime per faqen tuaj! - Klajdja
 • 20-03-2012 Komplimenta Bashkia e Himares per te tera qe ka bere ne kete periudhe me kete kryetar te ri.Sepse ka hyre me tere mend ju fryme e re dhe e mire shume .. - anila
 • 29-02-2012 Shume bukur faqja. Urime Bashkia Himare, "Perla e Jonit" - Eris
 • 31-01-2012 Me pelqeu shume faqja e Bashkise Himare.Duket fryma e re qe ka filluar ne kete Bashki.I urojme stafit te Bashkise Himare pune te mbare dhe suksese.Me .. -
 • 09-01-2012 Ju lumte. Kam mendimin dhe besoi se eshte detyrim i Juaj Moral, por dhe krenari qe te pasqyroni monumentet e kultures qe ka treva e Juaj. Askush jasht.. - Kurt
 • 05-12-2011 Komplimenta per faqen dhe ju uroj pune te mbare.. - Blerta
 • 04-12-2011 Me pelqen shume faqja urime - Blerta
read all

Numrat e urgjencës

22355
BASHKIA
22296
QENDRA SHËNDETËSORE
22344
RAJON POLICIE
22348
ZYRA PORT
22307
ZYRA POSTARE
22203
RAIFFEISEN BANK
22906
ALPHA BANK
22718
BANKA POPULLORE
22000
TELECOM

Linja autobuzash

1- HIMARE-TIRANE

 • Nisen 2 linja ne dite
 • Orari i pare 5:30

2- HIMARE-VLORE

 • Nisen 4 linja ne dite
 • Orari i pare 6:45

3- QEPARO-VLORE

4- HIMARE-SARANDE

 • Nisen 4 linja ne dite
 • Orari i pare 6:15

5- HIMARE-ELBASAN

Këmbimi valutor në kohë reale

USD/ALL
EUR/ALL
GBP/ALL
CAD/ALL

© Bashkia Himarë

Adresa: Bashkia Himarë Spile - Himarë | Designed by RedCloud
VILA BLU
Hotel Vila Blu ne Himare ...
Rapos Resort
Rapos Resort Hotel ne Him...
Mara
Hotel Mare ne Himar Vlore...
Hotel Dhima
Ndërtesa e krejt të re të...
Hotel Panorama
Hotel Panorama ne Himare ...