Njoftime

Njoftim Publik

Klikoni ketu per te pare njoftimin

December 18, 2017

Read More

Lajmërim për rikualifikim Urban Vuno

Kliko këtu për të parë lajmërimin 

November 21, 2017

Read More

Njoftim për kalimin e pronësis së pasurive të paluajtshme

Njoftim

November 2, 2017

Read More

Njoftim për tokat në Spile

Kliko këtu për dokumentacionin  Skan i projektit

October 20, 2017

Read More

Takim informues mbi planin e menaxhimit të mbetjeve të ngurta

Poster per Himaren.

October 12, 2017

Read More

Njoftim për mbyllje të sezonit turistik

Kliko për të lexuar më tepër..

September 26, 2017

Read More

Med programme 2014-2020

CEI_Himara_Municipality-1

September 6, 2017

Read More

Njoftim -Per miratimin e rregullores se zhvillimit te territorit

njoftim-per-miratimin-rregullores-se-keshillit-te-ministrave(1)

July 21, 2017

Read More

Menaxhimi i Integruar i Mbetjeve të Ngurta dhe Ekonomia Ricikluese në respekt të Mjedisit”

    i  i Menaxhimi i Integruar i Mbetjeve të Ngurta dhe Ekonomia Ricikluese në respekt të Mjedisit” Rreth projektit “Menaxhimi i Integruar i Mbetjeve të Ngurta dhe Ekonomia Ricikluese në respekt të Mjedisit”  është një projekt i financuar nga Ministria federale për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim (BMZ) dhe që zbatohet në

June 12, 2017

Read More

Shpallje per njoftimin e subjektit per pjesmarrje ne procedim administrative

May 18, 2017

Read More