HimaraHome

Si te mbërrini, distancat, linjat

Linjat Ajrore Korfuz * (Nga Aeroporti i Korfuzit 2 orë me traget apo 1 orë me delfin). Janinë* (Nga Aeroporti i Janinës me autobus në Kakavi dhe pastaj Kakavi – Himarë me taksi with taxi or bus 150 km). Tiranë *(Nga Aeroporti i Rinasit me autobus ne Himarë, 215 km). Gjithashtu ofrohet shërbim taksi nga …

November 25, 2016

Read More

Hotele dhe restorante ne Himarë

Bregdeti i jugut mbetet padyshim destinacioni më i lakmuar turistik për shqiptarët brenda dhe jashtë vendit, por vitet e fundit edhe për turistët e huaj. Menjëherë pas ngjitjes në Qafën e Llogarasë, panorama që shfaqet është magjepëse. Rruga që gjarpëron mes një terreni të thepisur zbret fillimisht në plazhin e Dhërmiut.

November 24, 2016

Read More

Qyteti i Himarës, më shume informacione

Qyteti i Himarës është kryeqëndra e krahinës së Himarës që shtrihet në banesat brënda kështjellës (Kastro), në Himarën e vjetër me monumentet e saj të lashta dhe arkitekturën e saj të veçantë, në Spile me plazhin e saj që është qëndra e sotme ekonomike dhe historike, në Potamin, në Livadhin me detin e bukur dhe …

November 24, 2016

Read More