Hotele

Lagja Kala

Lagjia Kala (fshati Himarë), qyteti I lashtë I Himarës, ndërtuar mbi kreshtën shkëmbore të Barbakasë është vendbanimi më I lashtë, me vazhdimesi jete mbi 4000 vjecare. Në dalje të lagjes Kala, një rrugë të con në plazhin më të madh të qytetit Livadh (Zamar). Bukuria e tij, ujërat e kristalta dhe rërë e pastër tërheqin …

November 29, 2016

Read More

Hotel “DHIMA”

   Potam SH8 Himare, Vlorë County ,9425 Albania Tel: +355 685822584 @Himare-Restorant-Dhima info@dhimahotel.com http://www.dhimahotel.com/en-gb/

November 25, 2016

Read More

Hotel “PANORAMA”

    Potam Himara, Vlorë, Albania   Tel: 069 217 8587 @PanoramaHotelHimare hotelpanorama_himare@hotmail.com http://www.all-about-himara.com/

November 25, 2016

Read More

Hotel “Splendor”

Rruga Nacionale Vlorë – Dhërmi Km2, Pranë Vilës Qeveritare Dhërmi, Vlorë, Albania Tel: 069 756 7007 @www.hotelsplendor.al info@hotelsplendor.al http://www.hotelsplendor.al/

November 25, 2016

Read More

“CASTLE” Hotel

SH8 Himare Albania Tel: +355 393 22556 E-mail: castlehimare.al@gmail.com     WEBSITE i Hotelit  

November 25, 2016

Read More

Hotel “Kolagji”

    Potam , Rr. Vangjel Zoto 39-41, Himara, Vlorë, Albania @Hotel-Kolagji NR TEL : 069 722 3426 hotel_kolagji@hotmail.com http://www.booking.com/hotel/al/kolagji-himare.en-gb.html?sid=bb91c4ab8314f4e7fa4cb222c75f7b98

November 25, 2016

Read More

Hotel KOLAGJI

Facebook Booking Kontakte: hotel_kolagji@hotmail.com

November 24, 2016

Read More