Arkiva e kategorisë:

Konsultim publik

NJOFTIM PËR DËGJESË PUBLIKE BANORËVE TË KOMUNITETIT TË HIMARËS DHE GJITHË PALËVE TË INTERESUARA

Postuar në: 19-06-2024

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2024/06/Njoftim-per-konsultim-publik-Himare.pdf" title="Njoftim per konsultim publik - Himare"] [pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2024/06/Pajisjet_Mbetjet-voluminoze_Bashkia-Himarë_V01-1.pdf" title="Pajisjet_Mbetjet voluminoze_Bashkia Himarë_V01 (1)"] [pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2024/06/Rregullore_Mbetjet-voluminoze_Bashkia-Himarë_V1-1.pdf" title="Rregullore_Mbetjet voluminoze_Bashkia Himarë_V1 (1)"]

NJOFTIM PËR DËGJESË PUBLIKE-Menaxhimi, Interpretimi dhe Plani i Eksperiencës së vizitorëve, Dizajni dhe Mbikëqyrja për sitet Turistike të Kalasë së Kaninës, së Borshit dhe Shpellës së Spilesë

Postuar në: 03-06-2024

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2024/06/NJOFTIM-PER-DEGJESE-PUBLIKE-Menaxhimi-Interpretimi-dhe-Plani-i-Eksperiences-se-vizitoreve-Dizajni-dhe-Mbikeqyrja-per-sitet-Turistike-te-Kalase-se-Kanines-se-Borshit-dhe-Shpelles.pdf" title="NJOFTIM PËR DËGJESË PUBLIKE-Menaxhimi, Interpretimi dhe Plani i Eksperiencës së vizitorëve, Dizajni dhe Mbikëqyrja për sitet Turistike të…

NJOFTIM PËR DËGJESË PUBLIKE-Hartimi i planit të veprimit për reduktimin e zhurmave në bashkinë Himarë

Postuar në: 28-05-2024

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2024/05/NJOFTIM-PER-DEGJESE-PUBLIKE-Hartimi-i-planit-te-veprimit-per-reduktimin-e-zhurmave-ne-bashkine-Himare.pdf" title="NJOFTIM PËR DËGJESË PUBLIKE-Hartimi i planit të veprimit për reduktimin e zhurmave në bashkinë Himarë"]

NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK IKERAL sh.p.k

Postuar në: 30-06-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/07/NJOFTIM-PER-KONSULTIM-PUBLIK-IKERAL-sh.p.k.pdf" title="NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK IKERAL sh.p.k"]

Njoftim Publik per Sondazhin Online Himare

Postuar në: 16-04-2021

Ju lutem, merrni 3 minuta nga koha juaj sepse mendimi juaj do të na ndihmojë të bëjmë një buxhet, i…

Njoftim – konsultimin publik

Postuar në: 19-02-2019

Ela Aliaj Këndi i BE Bashkia Himarë Koordinator për njoftimin dhe konsultimin publik email : elaliaj@live.com Orari i Punës i…

Njoftim per degjese publike te Planit te Pergjithshem Vendor (7/3/2017)

Postuar në: 01-03-2017

njoftim per vsm,

Lajmerime per degjese publike

Postuar në: 23-02-2017

NJOFTIM – Për dëgjesë publike për njohjen e "Vlerësimit Strategjik Mjedisor" dhe "Draft-Planit" të planit të përgjithshëm vendor të Bashkisë Himarë

Postuar në: 02-12-2016

Grafiku I Takimeve per diskutimin e Taksave

Postuar në: 24-11-2016

tatime-info-2

Kalendari I Degjesave Publike

Postuar në: 24-11-2016

info