Arkiva e kategorisë:

Njoftime

NJOFTIM FITUESI PËR KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Drejtor i drejtorisë juridike

Postuar në: 22-11-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/11/NJOFTIM-FITUESI-PER-KATEGORINE-E-ULET-DHE-TE-MESME-DREJTUESE-Drejtor-i-drejtorise-juridike.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Drejtor i drejtorisë juridike"]

NJOFTIM PËR MBAJTJEN E MBLEDHJES SË KËSHILLIT TË BASHKISË HIMARË-26.11.2021

Postuar në: 22-11-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/11/NJOFTIM-PER-MBAJTJEN-E-MBLEDHJES-SE-KESHILLIT-TE-BASHKISE-HIMARE-26.11.2021.pdf" title="NJOFTIM PËR MBAJTJEN E MBLEDHJES SË KËSHILLIT TË BASHKISË HIMARË-26.11.2021"]

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL NË KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE- Drejtor i drejtorisë juridike

Postuar në: 16-11-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/11/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PER-PRANIM-NGA-JASHTE-SHERBIMIT-CIVIL-NE-KATEGORINE-E-ULET-DHE-TE-MESME-DREJTUESE-Drejtor-i-drejtorise-juridike.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL NË KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL NË KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Drejtor i drejtorisë juridike

Postuar në: 05-11-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/11/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-PRANIM-NGA-JASHTE-SHERBIMIT-CIVIL-NE-KATEGORINE-E-ULET-DHE-TE-MESME-DREJTUESE-Drejtor-i-drejtorise-juridike.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL NË KATEGORINË E ULËT DHE TË…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR NGRITJEN NË DETYRË NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Drejtor i drejtorisë juridike

Postuar në: 05-11-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/11/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-NGRITJEN-NE-DETYRE-NE-SHERBIMIN-CIVIL-NE-KATEGORINE-E-ULET-DHE-TE-MESME-DREJTUESE-Drejtor-i-drejtorise-juridike.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR NGRITJEN NË DETYRË NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË E ULËT DHE…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PER LEVIZJE PRALELE NË KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Drejtor i drejtorisë juridike

Postuar në: 27-10-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/10/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-LEVIZJE-PRALELE-NE-KATEGORINE-E-ULET-DHE-TE-MESME-DREJTUESE-Drejtor-i-drejtorise-juridike.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PER LEVIZJE PRALELE NË KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Drejtor i…

NJOFTIM PËR MBAJTJEN E MBLEDHJES SË KËSHILLIT TË BASHKISË HIMARË-29.10.2021

Postuar në: 27-10-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/10/NJOFTIM-KEESHILLI-BASHKIAK.pdf" title="NJOFTIM - KEËSHILLI BASHKIAK"]

FTESË PËR DËGJESA PUBLIKE

Postuar në: 15-10-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/10/FTESE-PER-DEGJESA-PUBLIKE.pdf" title="FTESË PËR DËGJESA PUBLIKE"]

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL LËVIZJE PARALELE,NGRITJE NË DETYRË DHE PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL NË KATEGORINË E MESME DHE E ULËT DREJTUES-Drejtor i drejtorisë juridike

Postuar në: 15-10-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/10/SHPALLJE-PER-NEPUNES-CIVIL-LEVIZJE-PARALELENGRITJE-NE-DETYRE-DHE-PRANIM-NGA-JASHTE-SHERBIMIT-CIVIL-NE-KATEGORINE-E-MESME-DHE-E-ULET-DREJTUES-Drejtor-i-drejtorise-juridike.pdf" title="SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL LËVIZJE PARALELE,NGRITJE NË DETYRË DHE PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL NË KATEGORINË E MESME…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR NGRITJE NË DETYRË NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Drejtor i drejtorisë juridike

Postuar në: 15-10-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/10/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-NGRITJE-NE-DETYRE-NE-SHERBIMIN-CIVIL-NE-KATEGORINE-E-ULET-DHE-TE-MESME-DREJTUESE-Drejtor-i-drejtorise-juridike.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR NGRITJE NË DETYRË NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË E ULËT DHE…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Drejtor i drejtorisë juridike

Postuar në: 04-10-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/10/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-LEVIZJE-PARALELE-NE-KATEGORINE-E-ULET-DHE-TE-MESME-DREJTUESE-Drejtor-i-drejtorise-juridike.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Drejtor i…

NJOFTIM PËR MBAJTJEN E MBLEDHJES SË KËSHILLIT TË BASHKISË HIMARË-27.09.2021

Postuar në: 22-09-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/09/NJOFTIM-PER-MBAJTJEN-E-MBLEDHJES-SE-KESHILLIT-TE-BASHKISE-HIMARE-27.09.2021.pdf" title="NJOFTIM PËR MBAJTJEN E MBLEDHJES SË KËSHILLIT TË BASHKISË HIMARË-27.09.2021"]

1 2 3 15