Arkiva e kategorisë:

Njoftime

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR NGRITJE NË DETYRË-Përgjegjës sektori, në sektorin e financës dhe planifikimit të buxhetit

Postuar në: 09-09-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/09/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-NGRITJE-NE-DETYRE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-finances-dhe-planifikimit-te-buxhetit.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR NGRITJE NË DETYRË-Përgjegjës sektori, në sektorin e financës dhe planifikimit të…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist për kontrollin e zbatimit të ndërtimeve, në drejtorinë e planifikimit dhe zhvillimit të territorit

Postuar në: 08-09-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/09/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-PRANIMIN-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-per-kontrollin-e-zbatimit-te-ndertimeve-ne-drejtorine-e-planifikimit-dhe-zhvillim.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist për kontrollin e zbatimit të ndërtimeve, në…

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROOJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN

Postuar në: 06-09-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/09/NJOFTIM-FITUESI-PER-PRANIM-NE-NIVELIN-BAZE-NE-SHERBIMIN-E-MBROOJTJES-NGA-ZJARRI-DHE-SHPETIMIN.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROOJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN"]

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR PRANIM NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN

Postuar në: 31-08-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/08/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PER-PRANIM-NE-NIVELIN-BAZE-NE-SHERBIMIN-E-MBROJTJES-NGA-ZJARRI-DHE-SHPETIMIN.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR PRANIM NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN"]

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Përgjegjës sektori, në sektorin e financës dhe planifikimit të buxhetit

Postuar në: 30-08-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/08/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-LEVIZJE-PARALELE-NE-KATEGORINE-E-ULET-DHE-TE-MESME-DREJTUESE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-finances.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Përgjegjës sektori,…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË KATEGORINË EKZEKUTIVE-Specialist për kontrollin e zbatimit të ndërtimeve, në drejtorinë e planifikimit dhe zhvillimit të territorit

Postuar në: 29-08-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/08/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-LEVIZJE-PARALELE-NE-KATEGORINE-EKZEKUTIVE-Specialist-per-kontrollin-e-zbatimit-te-ndertimeve-ne-drejtorine-e-planifikimit.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË KATEGORINË EKZEKUTIVE-Specialist për kontrollin e zbatimit të ndërtimeve,…

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist për kontrollin e zbatimit të ndërtimeve, në drejtorinë e planifikimit dhe zhvillimit të territorit

Postuar në: 18-08-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/08/SHPALLJE-PER-NEPUNES-CIVIL-LEVIZJE-PARALELE-DHE-PRANIM-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-per-kontrollin-e-zbatimit-te-ndertimeve.pdf" title="SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist për kontrollin e zbatimit të ndërtimeve"]

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PËR NGRITJE NË DETYRË-Përgjegjës sektori, në sektorin e financës dhe planifikimit të buxhetit

Postuar në: 18-08-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/08/SHPALLJE-PER-NEPUNES-CIVIL-LEVIZJE-PARALELE-DHE-PER-NGRITJE-NE-DETYRE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-finances-dhe-planifikimit-te-buxhetit.pdf" title="SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PËR NGRITJE NË DETYRË-Përgjegjës sektori, në sektorin e financës dhe planifikimit…

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN-Luftues zjarrfikës

Postuar në: 17-08-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/08/NJOFTIM-PER-VEND-TE-LIRE-PUNE-NE-NIVELIN-BAZE-NE-SHERBIMIN-E-MBROJTJES-NGA-ZJARRI-DHE-SHPETIMIN-Luftues-zjarrfikes.pdf" title="NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN-Luftues zjarrfikës"]

NJOFTIM FITUESI PËR KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Përgjegjës sektori, në sektorin e administrimit të të ardhurave dhe statistikave

Postuar në: 03-08-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/08/NJOFTIM-FITUESI-PER-KATEGORINE-E-ULET-DHE-TE-MESME-DREJTUESE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-administrimit-te-te-ardhurave-dhe-statistikave.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Përgjegjës sektori, në sektorin e administrimit të të ardhurave…

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i shërbimit social, në sektorin e turizmit, arsimit, kulturës, sportit dhe çështjeve sociale

Postuar në: 02-08-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/08/NJOFTIM-FITUESI-PER-PRANIM-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-i-sherbimit-social-ne-sektorin-e-turizmit-arsimit-kultures-sportit-dhe-ceshtjeve-sociale.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i shërbimit social, në sektorin e turizmit, arsimit, kulturës, sportit dhe…

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN-Luftues zjarrfikës

Postuar në: 29-07-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/07/NJOFTIM-PER-VEND-TE-LIRE-PUNE-NE-NIVELIN-BAZE-NE-SHERBIMIN-E-MBROJTJES-NGA-ZJARRI-DHE-SHPETIMIN-Luftues-zjarrfikes.pdf" title="NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN-Luftues zjarrfikës"]