Arkiva e kategorisë:

Njoftime

FTESË PER DËGJESA PUBLIKE – Për paketën fiskale dhe buxhetin e vitit 2024

Postuar në: 11-10-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/BUXHETI-20241.pdf" title="BUXHETI 2024(1)"]

NJOFTIM PËR KONSULTIM PUBLIK – GJIKURIA sh.p.k

Postuar në: 29-09-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/09/NJOFTIM-PER-KONSLUTIM-GJIKURIA-SHPK.pdf" title="NJOFTIM PER KONSLUTIM GJIKURIA SHPK"]

NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR FATURAT UK

Postuar në: 25-09-2023

NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR FATURAT UK 💧 Të nderuar Konsumatorë të UK Himarë, Ju njoftojmë se për arsye teknike, pagesat…

NJOFTIM PER KONSLUTIM CREMA STONE SHPK E PERSERITUR

Postuar në: 19-09-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/09/NJOFTIM-PER-KONSLUTIM-CREMA-STONE-SHPK-E-PERSERITUR.pdf" title="NJOFTIM PER KONSLUTIM CREMA STONE SHPK E PERSERITUR"]

NJOFTIM FITUESI PËR LËVIZJE PARALELE-Përgjegjës sektori, në sektorin e menaxhimit të aseteve, në drejtorinë juridike

Postuar në: 19-09-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/09/NJOFTIM-FITUESI-PER-LEVIZJE-PARALELE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-menaxhimit-te-aseteve-ne-drejtorine-juridike.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR LËVIZJE PARALELE-Përgjegjës sektori, në sektorin e menaxhimit të aseteve, në drejtorinë juridike"]

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR LËVIZJE PARALELE-Përgjegjes sektori, në sektorin e menaxhimit të aseteve, në drejtorinë juridike

Postuar në: 12-09-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/09/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PER-LEVIZJE-PARALELE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-menaxhimit-te-aseteve-ne-drejtorine-juridike.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR LËVIZJE PARALELE-Përgjegjes sektori, në sektorin e menaxhimit të aseteve, në drejtorinë juridike"]

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË SHËRBIMIN CIVIL-Përgjegjës sektori, në sektorin e menaxhimit të aseteve , në drejtorinë juridike

Postuar në: 06-09-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/09/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-LEVIZJE-PARALELE-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-menaxhimit-te-aseteve-ne-drejtorine-juridike.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË SHËRBIMIN CIVIL-Përgjegjës sektori, në sektorin e menaxhimit të…

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PËR NGRITJE NË DETYRË-Përgjegjës sektori, në sektorin e menaxhimit të aseteve, në drejtorinë juridike

Postuar në: 24-08-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/08/SHPALLJE-PER-NEPUNES-CIVIL-LEVIZJE-PARALELE-DHE-PER-NGRITJE-NE-DETYRE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-menaxhimit-te-aseteve-ne-drejtorine-juridike.pdf" title="SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PËR NGRITJE NË DETYRË-Përgjegjës sektori, në sektorin e menaxhimit të aseteve,…

NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK – CREMA STONE sh.p.k-(i përsëritur)

Postuar në: 10-08-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/08/NJOFTIM-PER-KONSULTIM-PUBLIK-CREMA-STONE-sh.p.k-perseritur.pdf" title="NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK - CREMA STONE sh.p.k-perseritur"]

NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK – CREMA STONE sh.p.k

Postuar në: 03-08-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/08/NJOFTIM-PER-KONSULTIM-PUBLIK-CREMA-STONE-sh.p.k.pdf" title="NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK - CREMA STONE sh.p.k"]

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN

Postuar në: 10-07-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/07/NJOFTIM-FITUESI-PER-PRANIM-NE-NIVELIN-BAZE-NE-SHERBIMIN-E-MBROJTJES-NGA-ZJARRI-DHE-SHPETIMIN.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN"]

NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK IKERAL sh.p.k

Postuar në: 30-06-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/07/NJOFTIM-PER-KONSULTIM-PUBLIK-IKERAL-sh.p.k.pdf" title="NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK IKERAL sh.p.k"]