Arkiva e kategorisë:

Njoftime

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist auditues i brendshëm, në sektorin e auditimit të brendshëm

Postuar në: 23-11-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/11/NJOFTIM-FITUESI-PER-PRANIM-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-auditues-i-brendshem-ne-sektorin-e-auditimit-te-brendshem.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist auditues i brendshëm, në sektorin e auditimit të brendshëm"]

NJOFTIM FITUESI-Përgjegjës sektori, në sektorin e vlerësimit dhe kontrollit të të ardhurave

Postuar në: 20-11-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/11/NJOFTIM-FITUESI-Perhjegjes-sektori-ne-sektorin-e-vleresimit-dhe-kontrollit-te-te-ardhurave-.pdf" title="NJOFTIM FITUESI-Përhjegjës sektori, në sektorin e vlerësimit dhe kontrollit të të ardhurave"]

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist auditues i brendshëm, ne sektorin e auditimit të brendshëm

Postuar në: 13-11-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/11/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PER-PRANIMIN-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-auditues-i-brendshem-ne-sektorin-e-auditimit-te-brendshem.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist auditues i brendshëm, ne sektorin e auditimit të…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR NGRITJE NË DETYRË- Përgjegjës sektori në sektorin e vlerësimit dhe kontrollit të të ardhurave, në drejtorinë e të ardhurave

Postuar në: 13-11-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/11/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PER-NGRITJE-NE-DETYRE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-vleresimit-dhe-kontrollit-te-te-ardhurave-ne-drejtorine-e-te-ardhurave.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR NGRITJE NË DETYRË- Përgjegjës sektori në sektorin e vlerësimit dhe kontrollit të…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL- Specialist auditues i brendshëm, në sektorin e auditimit të brendshëm

Postuar në: 02-11-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/11/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-PRANIMIN-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-auditues-i-brendshem-ne-sektorin-e-auditimit-te-brendshem.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL- Specialist auditues i brendshëm, në sektorin e…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR NGRITJE NË DETYRË-Përgjegjës sektori, në sektorin e vlerësimit dhe kontrollit të të ardhurave

Postuar në: 02-11-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/11/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-NGRITJE-NE-DETYRE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-vleresimit-dhe-kontrollit-te-te-ardhurave.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR NGRITJE NË DETYRË-Përgjegjës sektori, në sektorin e vlerësimit dhe kontrollit të…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË SHËRBIMIN CIVIL-Përgjegjës sektori në sektorin e vlerësimit dhe kontrollit të të ardhurave

Postuar në: 23-10-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-LEVIZJE-PARALELE-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-vleresimit-dhe-kontrollit-te-te-ardhurave.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË SHËRBIMIN CIVIL-Përgjegjës sektori në sektorin e vlerësimit dhe…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist auditues i brendshëm, në sektorin e auditimit të brendshëm

Postuar në: 23-10-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-LEVIZJE-PARALELE-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-auditues-i-brendshem-ne-sektorin-e-auditimit-te-brendshem.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist auditues i brendshëm, në sektorin e…

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-2(dy)specialist auditues i brendshëm, në sektorin e auditimit të brendshëm

Postuar në: 12-10-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/SHPALLJE-PER-NEPUNES-CIVIL-LEVIZJE-PARALELE-DHE-PRANIM-NE-SHERBIMIN-CIVIL-2dyspecialist-auditues-i-brendshem-ne-sektorin-e-auditimit-te-brendshem_compressed.pdf" title="SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-2(dy)specialist auditues i brendshëm, në sektorin e auditimit…

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NË DETYRË-Përgjegjës sektori, në sektorin e vlerësimit dhe kontrollit të të ardhurave, në drejtorinë e të ardhurave

Postuar në: 12-10-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/SHPALLJE-PER-NEPUNES-CIVIL_compressed.pdf" title="SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL_compressed"]

FTESË PER DËGJESA PUBLIKE – Për paketën fiskale dhe buxhetin e vitit 2024

Postuar në: 11-10-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/10/BUXHETI-20241.pdf" title="BUXHETI 2024(1)"]

NJOFTIM PËR KONSULTIM PUBLIK – GJIKURIA sh.p.k

Postuar në: 29-09-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/09/NJOFTIM-PER-KONSLUTIM-GJIKURIA-SHPK.pdf" title="NJOFTIM PER KONSLUTIM GJIKURIA SHPK"]

1 4 5 6 7 8 34