Arkiva e kategorisë:

Publikime

NJOFTIM

Postuar në: 26-04-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/04/Njoftimi-per-ujesjellesin-1.pdf" title="Njoftimi per ujesjellesin"]

Ketu mund te konsultoni se si, sa e ku jane shpenzuar te ardhurat e bashkise Himare

Postuar në: 16-04-2021

Ketu mund te konsultoni se si, sa e ku jane shpenzuar te ardhurat e bashkise Himare. Ky eshte raporti interaktiv…

Njoftim Publik per Sondazhin Online Himare

Postuar në: 16-04-2021

Ju lutem, merrni 3 minuta nga koha juaj sepse mendimi juaj do të na ndihmojë të bëjmë një buxhet, i…

Urdher per vendosjen e materialeve propagandistike dhe vendet e afishimit gjate fushates zgjedhore

Postuar në: 12-04-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/04/Urdher-nr-72-date-26.03.2021.pdf" title="Urdher nr 72 date 26.03.2021"]

Levizje paralele/Pergjegjes i auditimit te brendshem, ne njesine e auditimit te brendshem

Postuar në: 23-01-2020

Levizje paralele/Drejtor i drejtorise se menaxhimit dhe mbrojtjes se tokes, pyjeve dhe kullotes

Postuar në: 22-01-2020

Levizje paralele/ Pergjegjes i sektorit te Finance buxhetit ne Drejtorine e zhvillimit Ekonomik dhe Social

Postuar në: 14-11-2019

Levizje paralele/ Pergjegjes i sektorit te turizmit,arsimit, kultures,dhunes ne familje, barazise gjinore dhe NJMF

Postuar në: 14-11-2019

Njoftim per station plazhi

Postuar në: 04-04-2019

Njoftim per stacione plazhi 2