Arkiva e kategorisë:

Publikime

Njoftim

Postuar në: 18-02-2019

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2019/02/Pergjegjes-Urbanistik.pdf" title="Pergjegjes Urbanistik"][pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2019/02/Pergjegjes-Z.Juridike_-1.pdf" title="Pergjegjes Z.Juridike_"]

Vendim për miratimin e listës së perdoruesve faktik të tokes bujqësore dhe emrat e subjekteve perfitues

Postuar në: 24-11-2016

120161110_12022967

Vendim mbi miratimin e Projektit te GIZ per realizimin e intenerareve te shtigjeve per ecje dhe ngjitje si dhe per bicikleta (mountain bikes)

Postuar në: 24-11-2016

120161110_11594860

Mbi caktimin e vend-grumbullimit te mbetjeve inerte ne zonen e Himares

Postuar në: 24-11-2016

120161110_11550228

VENDIM Nr. 242, datë 18.3.2015 PËR PLOTËSIMIN E VENDEVE TË LIRA

Postuar në: 24-11-2016

per-plotesimin-e-vendeve-te-lira-ne-kategorine-e-ulet-dhe-te-mesme-drejtuese

Vendim Nr.30 dt.22.12.2010

Postuar në: 24-11-2016

Vendim 2

Vendim Nr.114 dt.21/01/2013

Postuar në: 24-11-2016

Vendim

Kodi i Punes i Republikes se Shqiperise

Postuar në: 24-11-2016

Kodi_Punes

LIGJ Nr. 33/2012 PËR REGJISTRIMIN E PASURIVE TË PALUAJTSHME

Postuar në: 24-11-2016

_PASURIVE_TE_PALUAJTSHME

Ligj “Per te Drejten e Informimit”

Postuar në: 24-11-2016

ligj_nr_119_dt_18_9_2014_19327_1_E-drejta-e-informimit1

Ligj “Per Nepunesin Civil”

Postuar në: 24-11-2016

LIGJ-Nr-152-2013-PER-NEPUNESIN-CIVIL

Koordinatori per te Drejten e Informimit

Postuar në: 24-11-2016

KOORDINATORI