Arkiva e kategorisë:

Të ndryshme

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN -(1) Luftues zjarrfikës dhe (1) Inspektor parandalimi

Postuar në: 21-06-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/06/kyoScan-‎6‎.‎19‎.‎2023-‎12‎.‎45‎.‎42.pdf"]

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA VIII

Postuar në: 08-06-2023

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA VIII Në zbatim të Vendimit nr. 395, datë 29.04.2015, të Këshillit të Ministrave…

Postuar në: 10-01-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/01/VENDIM-PER-PLANIN-VJETOR-TE-PRANIMEVE-NE-SHERBIMIN-CIVIL-PER-VITIN-2023.pdf" title="VENDIM PËR PLANIN VJETOR TË PRANIMEVE NË SHËRBIMIN CIVIL, PËR VITIN 2023"]

THIRRJE PUBLIKE PËR KËSHILLIN VENDOR TË RINISË-HIMARË

Postuar në: 30-06-2022

Bashkia Himarë shpall thirrjen publike për anëtarësim në Këshillin Vendor të Rinisë. Thirrja është e hapur për të gjithë të…

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL- 2 specialist (i informacionit dhe pritjesë)

Postuar në: 10-03-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/03/SHPALLJE-PER-NEPUNES-CIVIL-LEVIZJE-PARALELE-DHE-PRANIM-NE-SHERBIMIN-CIVIL-2-specialist-i-informacionit-dhe-pritjese_compressed.pdf" title="SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL- 2 specialist (i informacionit dhe pritjesë)_compressed"]

PROGRAMI I TRANSPARENCËS

Postuar në: 27-08-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/08/PROGRAMI-I-TRANSPARENCES.pdf" title="PROGRAMI I TRANSPARENCËS"]

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL NË KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Drejtor i drejtorisë së menaxhimit dhe mbrojtjes së tokës, pyjeve dhe kullotave

Postuar në: 09-07-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/07/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-PRANIM-NGA-JASHTE-SHERBIMIT-CIVIL-Drejtor-i-drejtorise-se-menaxhimit-dhe-mbrojtjes-se-tokes-pyjeve-dhe-kullotave.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL-Drejtor i drejtorisë së menaxhimit dhe mbrojtjes…