Arkiva e kategorisë:

Vendime

VENDIM PËR PLANIN VJETOR TË PRANIMEVE NË SHËRBIMIN CIVIL, PËR VITIN 2022

Postuar në: 18-02-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/02/VENDIM-PER-PLANIN-VJETOR-TE-PRANIMEVE-NE-SHERBIMIN-CIVIL-PER-VITIN-2022.pdf" title="VENDIM PËR PLANIN VJETOR TË PRANIMEVE NË SHËRBIMIN CIVIL, PËR VITIN 2022"]

VENDIM për disa shtesa në planin vjetor të pranimeve në shërbimin civil, për vitin 2021

Postuar në: 20-09-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/09/VENDIM-per-disa-shtesa-ne-planin-vjetor-te-pranimeve-ne-sherbimin-civil-per-vitin-2021_compressed.pdf" title="VENDIM për disa shtesa në planin vjetor të pranimeve në shërbimin civil, për vitin 2021_compressed"]

Urdher per vendosjen e materialeve propagandistike dhe vendet e afishimit gjate fushates zgjedhore

Postuar në: 12-04-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/04/Urdher-nr-72-date-26.03.2021.pdf" title="Urdher nr 72 date 26.03.2021"]

Shprehja ligjore per vendimet 31.10.2019 i keshillit bashkiak Himare

Postuar në: 17-12-2019

VENDIM I KESHILLIT BASHKIAK HIMARE NR.21 DATE 31.10.2019

Postuar në: 17-12-2019

VENDIM I KESHILLIT BASHKIAK HIMARE NR.20 DATE 31.10.2019

Postuar në: 17-12-2019

VENDIM I KESHILLIT BASHKIAK HIMARE NR.19 DATE 31.10.2019

Postuar në: 17-12-2019

VENDIM I KESHILLIT BASHKIAK HIMARE NR.18 DATE 31.10.2019

Postuar në: 17-12-2019

VENDIM I KESHILLIT BASHKIAK HIMARE NR.17 DATE 31.10.2019

Postuar në: 17-12-2019

VENDIM I KESHILLIT BASHKIAK HIMARE NR.16 DATE 31.10.2019

Postuar në: 17-12-2019

VENDIM I KESHILLIT BASHKIAK HIMARE NR.15 DATE 31.10.2019

Postuar në: 17-12-2019

VENDIM I KESHILLIT BASHKIAK HIMARE NR.14 DATE 31.10.2019

Postuar në: 17-12-2019