Kamping

Kamping Jalë

_mr2u

Rreth Kampingut:

Kampi i Jalit filloi ne vitin 2000, si nje aktivitet i Nenujsave per edukimin e te rinjve mbi turizmin ekologjik.
Ne vite aktiviteti i Kampit Rinor u konsolidua deri sa u kthye ne nje qender e argetimit rinor.

Sherbime:

Kampi ofron mundesi akomodimi per rreth 120 persona. Duke siguruar tendat, shtrojat, tualete, dushe, guzhine verore, etj.
Kampi ofron mengjesin dhe darken sipas nje menuje te pershtatshme per kushtet e nje kampingu.
Ne mjediset e kampit ofrohet sherbim bari 24-ore, nje kinema e hapur dhe fusha ping-pongu.
Gjithashtu kampingu ofron lehtesira argetimi, pushimi, transporti dhe komunikimi.

Cmime:

Cmimi per qendrimin ne kampingun e Jalit perfshin mengjesin dhe darken.
Per grupe me me shume se 20 persona mund te na kontaktoni per cmimin.

Kontakti:

Rr: Gani Domi, pall. 2/2
Tel.: +355 42 22 68 53
Mob.: +355 69 20 68 648
E-mail: info@albtur.com
E2: ened@albtur.com