Njoftime

NJOFTIM PER KONSLUTIM CREMA STONE SHPK E PERSERITUR

Postuar në: 19-09-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/09/NJOFTIM-PER-KONSLUTIM-CREMA-STONE-SHPK-E-PERSERITUR.pdf" title="NJOFTIM PER KONSLUTIM CREMA STONE SHPK E PERSERITUR"]

ARALELE-Përgjegjës sektori, në sektorin e menaxhimit të aseteve, në drejtorinë juridike

Postuar në: 19-09-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/09/NJOFTIM-FITUESI-PER-LEVIZJE-PARALELE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-menaxhimit-te-aseteve-ne-drejtorine-juridike.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR LËVIZJE PARALELE-Përgjegjës sektori, në sektorin e menaxhimit të aseteve, në drejtorinë juridike"]

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR LËVIZJE PARALELE-Përgjegjes sektori, në sektorin e menaxhimit të aseteve, në drejtorinë juridike

Postuar në: 12-09-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/09/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PER-LEVIZJE-PARALELE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-menaxhimit-te-aseteve-ne-drejtorine-juridike.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR LËVIZJE PARALELE-Përgjegjes sektori, në sektorin e menaxhimit të aseteve, në drejtorinë juridike"]

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË SHËRBIMIN CIVIL-Përgjegjës sektori, në sektorin e menaxhimit të aseteve , në drejtorinë juridike

Postuar në: 06-09-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/09/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-LEVIZJE-PARALELE-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-menaxhimit-te-aseteve-ne-drejtorine-juridike.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË SHËRBIMIN CIVIL-Përgjegjës sektori, në sektorin e menaxhimit të…

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PËR NGRITJE NË DETYRË-Përgjegjës sektori, në sektorin e menaxhimit të aseteve, në drejtorinë juridike

Postuar në: 24-08-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/08/SHPALLJE-PER-NEPUNES-CIVIL-LEVIZJE-PARALELE-DHE-PER-NGRITJE-NE-DETYRE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-menaxhimit-te-aseteve-ne-drejtorine-juridike.pdf" title="SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PËR NGRITJE NË DETYRË-Përgjegjës sektori, në sektorin e menaxhimit të aseteve,…

NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK – CREMA STONE sh.p.k-(i përsëritur)

Postuar në: 10-08-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/08/NJOFTIM-PER-KONSULTIM-PUBLIK-CREMA-STONE-sh.p.k-perseritur.pdf" title="NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK - CREMA STONE sh.p.k-perseritur"]

NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK – CREMA STONE sh.p.k

Postuar në: 03-08-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/08/NJOFTIM-PER-KONSULTIM-PUBLIK-CREMA-STONE-sh.p.k.pdf" title="NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK - CREMA STONE sh.p.k"]

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN

Postuar në: 10-07-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/07/NJOFTIM-FITUESI-PER-PRANIM-NE-NIVELIN-BAZE-NE-SHERBIMIN-E-MBROJTJES-NGA-ZJARRI-DHE-SHPETIMIN.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN"]

NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK IKERAL sh.p.k

Postuar në: 30-06-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/07/NJOFTIM-PER-KONSULTIM-PUBLIK-IKERAL-sh.p.k.pdf" title="NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK IKERAL sh.p.k"]

URDHËR NR.131, DT. 14.06.2023 PËR DISIPLINIMIN E PUNIMEVE TË NDËRTIMIT PËRGJATË SEZONIT TURISTIK

Postuar në: 29-06-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/06/URDHER-NR.131-DT.-14.06.2023-PER-DISIPLINIMIN-E-PUNIMEVE-TE-NDERTIMIT-PERGJATE-SEZONIT-TURISTIK.pdf" title="URDHËR NR.131, DT. 14.06.2023 PËR DISIPLINIMIN E PUNIMEVE TË NDËRTIMIT PËRGJATË SEZONIT TURISTIK"]

KUFIZIMET NË QARKULLIMIN E MJETEVE TË RËNDA PËR TRANSPORTIN RRUGOR TË MALLRAVE PËRGJATË SEZONIT TURISTIK

Postuar në: 29-06-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/07/KUFIZIMET-NE-QARKULLIMIN-E-MJETEVE-TE-RENDA-PER-TRANSPORTIN-RRUGOR-TE-MALLRAVE-PERGJATE-SEZONIT-TURISTIK.pdf" title="KUFIZIMET NË QARKULLIMIN E MJETEVE TË RËNDA PËR TRANSPORTIN RRUGOR TË MALLRAVE PËRGJATË SEZONIT TURISTIK"]

NJOFTIM PËR KONSULTIM PUBLIK-Menaxhimi, Interpretimi dhe Plani i eksperiencës së vizitorëve

Postuar në: 23-06-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/06/NJOFTIM-PER-KONSULTIM-PUBLIK-Menaxhimi-Interpretimi-dhe-Plani-i-eksperiences-se-vizitoreve.pdf" title="NJOFTIM PËR KONSULTIM PUBLIK-Menaxhimi, Interpretimi dhe Plani i eksperiences se vizitoreve"]

1 2 3 38