Njoftime

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN-Luftues zjarrfikës

Postuar në: 17-08-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/08/NJOFTIM-PER-VEND-TE-LIRE-PUNE-NE-NIVELIN-BAZE-NE-SHERBIMIN-E-MBROJTJES-NGA-ZJARRI-DHE-SHPETIMIN-Luftues-zjarrfikes.pdf" title="NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN-Luftues zjarrfikës"]

NJOFTIM FITUESI PËR KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Përgjegjës sektori, në sektorin e administrimit të të ardhurave dhe statistikave

Postuar në: 03-08-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/08/NJOFTIM-FITUESI-PER-KATEGORINE-E-ULET-DHE-TE-MESME-DREJTUESE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-administrimit-te-te-ardhurave-dhe-statistikave.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Përgjegjës sektori, në sektorin e administrimit të të ardhurave…

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i shërbimit social, në sektorin e turizmit, arsimit, kulturës, sportit dhe çështjeve sociale

Postuar në: 02-08-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/08/NJOFTIM-FITUESI-PER-PRANIM-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-i-sherbimit-social-ne-sektorin-e-turizmit-arsimit-kultures-sportit-dhe-ceshtjeve-sociale.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i shërbimit social, në sektorin e turizmit, arsimit, kulturës, sportit dhe…

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN-Luftues zjarrfikës

Postuar në: 29-07-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/07/NJOFTIM-PER-VEND-TE-LIRE-PUNE-NE-NIVELIN-BAZE-NE-SHERBIMIN-E-MBROJTJES-NGA-ZJARRI-DHE-SHPETIMIN-Luftues-zjarrfikes.pdf" title="NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN-Luftues zjarrfikës"]

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL-Prgjegjës sektori, në sektorin e të ardhurave dhe statistikave

Postuar në: 29-07-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/07/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PER-PRANIM-NGA-JASHTE-SHERBIMIT-CIVIL-Prgjegjes-sektori-ne-sektorin-e-te-ardhurave-dhe-statistikave.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL-Prgjegjës sektori, në sektorin e të ardhurave dhe…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i shërbimit social, në sektorin e turizmit, arsimit, kulturës, sportit dhe çështjeve sociale

Postuar në: 22-07-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/07/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PER-PRANIMIN-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-i-sherbimit-social-ne-sektorin-e-turizmit-arsimit-kultures-sportit-dhe-ceshtjeve-sociale.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i shërbimit social, në sektorin e turizmit, arsimit,…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL-Përgjegjës sektori, në sektorin e administrimit të të ardhurave dhe statistikave

Postuar në: 19-07-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/07/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-PRANIM-NGA-JASHTE-SHERBIMIT-CIVIL-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-administrimit-te-te-ardhurave-dhe-statistikave.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL-Përgjegjës sektori, në sektorin e administrimit të…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR NGRITJE NË DETYRË-Përgjegjës sektori, në sektorin e administrimit të të ardhurave dhe statistikave

Postuar në: 19-07-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/07/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-NGRITJE-NE-DETYRE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-administrimit-te-te-ardhurave-dhe-statistikave.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR NGRITJE NË DETYRË-Përgjegjës sektori, në sektorin e administrimit të të ardhurave…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i shërbimit social, në sektorin e turizmit, arsimit, kulturës, sportit dhe çështjeve sociale

Postuar në: 12-07-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/07/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-PRANIMIN-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-i-sherbimit-social-ne-sektorin-e-turizmit-arsimit-kultures-sportit-dhe-ceshtjeve-so.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i shërbimit social, në sektorin e turizmit,…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE-Përgjegjës sektori, në sektorin e administrimit të të ardhurave dhe statistikave

Postuar në: 08-07-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/07/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-LEVIZJE-PARALELE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-administrimit-te-te-ardhurave-dhe-statistikave.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE-Përgjegjës sektori, në sektorin e administrimit të të ardhurave dhe…

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE-Inspektor i IMT-së

Postuar në: 07-07-2022

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2022/07/NJOFTIM-PER-VEND-TE-LIRE-PUNE-Inspektor-i-IMT-se.pdf" title="NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE-Inspektor i IMT-së"]

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS

Postuar në: 05-07-2022

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA VII Në zbatim të Vendimit nr. 395, datë 29.04.2015, të Këshillit të Ministrave…