Njoftime

Njoftim per mbledhjen e Keshillit Bashkiak Dt 6 Dhjetor ora 10:00

Postuar në: 02-12-2019

Video nr4 kundra dhunes se grave dhe dhunes ne familje

Postuar në: 02-12-2019

https://www.youtube.com/watch?v=uSKVpXfvAes

Video nr3 kundra dhunes se grave dhe dhunes ne familje

Postuar në: 27-11-2019

https://youtu.be/gwal8wUjRxc

Video nr2 kundra dhunes se grave dhe dhunes ne familje

Postuar në: 27-11-2019

https://youtu.be/nZQyLJhBaxk

Video nr1 kundra dhunes se grave dhe dhunes ne familje

Postuar në: 25-11-2019

https://youtu.be/k_LLF964SSw

Bashkia angazhohet per fuqizimin e mekanizmit te kordinuar te referimit te rasteve te dhunes ne familje

Postuar në: 21-11-2019

Hapja e konkursit per barazine dhe kunder dhunes

Postuar në: 19-11-2019

Njoftim/Mbledhja e Keshillit Bashkiak dt 22 nentor 2019

Postuar në: 18-11-2019

Levizje paralele/ Pergjegjes i sektorit te Finance buxhetit ne Drejtorine e zhvillimit Ekonomik dhe Social

Postuar në: 14-11-2019

Levizje paralele/ Pergjegjes i sektorit te turizmit,arsimit, kultures,dhunes ne familje, barazise gjinore dhe NJMF

Postuar në: 14-11-2019