Njoftime

NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK IKERAL sh.p.k

Postuar në: 30-06-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/07/NJOFTIM-PER-KONSULTIM-PUBLIK-IKERAL-sh.p.k.pdf" title="NJOFTIM PER KONSULTIM PUBLIK IKERAL sh.p.k"]

URDHËR NR.131, DT. 14.06.2023 PËR DISIPLINIMIN E PUNIMEVE TË NDËRTIMIT PËRGJATË SEZONIT TURISTIK

Postuar në: 29-06-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/06/URDHER-NR.131-DT.-14.06.2023-PER-DISIPLINIMIN-E-PUNIMEVE-TE-NDERTIMIT-PERGJATE-SEZONIT-TURISTIK.pdf" title="URDHËR NR.131, DT. 14.06.2023 PËR DISIPLINIMIN E PUNIMEVE TË NDËRTIMIT PËRGJATË SEZONIT TURISTIK"]

KUFIZIMET NË QARKULLIMIN E MJETEVE TË RËNDA PËR TRANSPORTIN RRUGOR TË MALLRAVE PËRGJATË SEZONIT TURISTIK

Postuar në: 29-06-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/07/KUFIZIMET-NE-QARKULLIMIN-E-MJETEVE-TE-RENDA-PER-TRANSPORTIN-RRUGOR-TE-MALLRAVE-PERGJATE-SEZONIT-TURISTIK.pdf" title="KUFIZIMET NË QARKULLIMIN E MJETEVE TË RËNDA PËR TRANSPORTIN RRUGOR TË MALLRAVE PËRGJATË SEZONIT TURISTIK"]

NJOFTIM PËR KONSULTIM PUBLIK-Menaxhimi, Interpretimi dhe Plani i eksperiencës së vizitorëve

Postuar në: 23-06-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/06/NJOFTIM-PER-KONSULTIM-PUBLIK-Menaxhimi-Interpretimi-dhe-Plani-i-eksperiences-se-vizitoreve.pdf" title="NJOFTIM PËR KONSULTIM PUBLIK-Menaxhimi, Interpretimi dhe Plani i eksperiences se vizitoreve"]

NJOFTIM PËR ZHVILLIMIN E MBLEDHJES SË PARË TË KËSHILLIT BASHKIAK

Postuar në: 22-06-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/06/NJOFTIM-PER-ZHVILLIMIN-E-MBLEDHJES-SE-PARE-TE-KESHILLIT-BASHKIAK.pdf" title="NJOFTIM PËR ZHVILLIMIN E MBLEDHJES SË PARË TË KËSHILLIT BASHKIAK"]

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE NË NIVELIN BAZË NË SHËRBIMIN E MBROJTJES NGA ZJARRI DHE SHPËTIMIN -(1) Luftues zjarrfikës dhe (1) Inspektor parandalimi

Postuar në: 21-06-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/06/kyoScan-‎6‎.‎19‎.‎2023-‎12‎.‎45‎.‎42.pdf"]

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA VIII

Postuar në: 08-06-2023

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA VIII Në zbatim të Vendimit nr. 395, datë 29.04.2015, të Këshillit të Ministrave…

NJOFTIM PËR PUNËSIM – Drejtor tregëtar – Ujesjellës Kanalizimet

Postuar në: 30-05-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/05/NJOFTIM-PER-PUNESIM-Drejtor-tregetar-Ujesjelles-Kanalizimet.pdf" title="NJOFTIM PËR PUNËSIM - Drejtor tregëtar - Ujesjellës Kanalizimet"]

NJOFTIM PËR KONSULTIM PUBLIK – Eral Construction Company

Postuar në: 12-05-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/05/NJOFTIM-PER-KONSLUTIM-Eral-Contruction-Company.pdf" title="NJOFTIM PER KONSLUTIM-Eral Contruction Company"]

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i arsimit dhe rinisë, në sektorin e turizmit, arsimit, kulturës, sportit dhe çështjeve sociale

Postuar në: 05-04-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/04/NJOFTIM-FITUESI-PER-PRANIM-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-i-arsimit-dhe-rinise-ne-sektorin-e-turizmit-arsimit-kultures-sportit-dhe-ceshtjeve-sociale.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i arsimit dhe rinisë, në sektorin e turizmit, arsimit, kulturës, sportit…

Vendim Nr.230-PËR CAKTIMIN E VENDNDODHJES SË DISA QENDRAVE TË VOTIMIT NË NDËRTESA PRIVATE, PËR ZGJEDHJET PËR ORGANET E QEVERISJES VENDORE TE DATËS 14 MAJ 2023

Postuar në: 04-04-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/04/Vendim-Nr.230-PER-CAKTIMIN-E-VENDNDODHJES-SE-DISA-QENDRAVE-TE-VOTIMIT-NE-NDERTESA-PRIVATE.pdf" title="Vendim Nr.230-PËR CAKTIMIN E VENDNDODHJES SË DISA QENDRAVE TË VOTIMIT NË NDËRTESA PRIVATE"]

NJOFTIM FITUESI PËR KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Përgjegjës sektori, në sektorin e shërbimeve digjitale

Postuar në: 03-04-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/04/NJOFTIM-FITUESI-PER-KATEGORINE-E-ULET-DHE-TE-MESME-DREJTUESE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-sherbimeve-digjitale.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Përgjegjës sektori, në sektorin e shërbimeve digjitale"]