Njoftime

FORMULAR KERKESE ON LINE

Postuar në: 30-03-2017

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2017/03/Kerkese-per-informacion.pdf" title="Kërkesë për informacion"]

Takim në formë diskutimi mbi Vleresimin e situates se Qeverisjes Vendore

Postuar në: 29-03-2017

njoftim takimi IDRA

Shpallje per levizje paralele dhe pranimin ne sherbimin civil per kategorine ekzekutive (Specialist)

Postuar në: 29-03-2017

Scan_20170328_143425-ilovepdf-compressed

Vendimet e Këshillit Bashkiak dt. 3/3/2017

Postuar në: 27-03-2017

per fondin e emergjencave himare-livadh lista perdoruesve faktik mbi miratimin e dhenies me qira te pronave te Bashkise Himare ndihma…

Java evropiane e pastrimit të plazheve

Postuar në: 23-03-2017

njoftim publik

DOKUMENTACIONI PER LIKUJDIM TE PRONAREVE , PAS MIRATIMIT TE VKM-se.

Postuar në: 13-03-2017

DOKUMENTI SIPAS VKM

Njoftim per degjese publike te Planit te Pergjithshem Vendor (7/3/2017)

Postuar në: 01-03-2017

njoftim per vsm,

Lajmerime per degjese publike

Postuar në: 23-02-2017

Shpallje per Njoftimin e subjektit per pjesemarrje ne procedim Administrative

Postuar në: 21-02-2017

Vendim per planin vjetor te pranimeve ne sherbimin civil 2017

Postuar në: 21-02-2017

Vendim nr.5 ,date 09.02.2017