Njoftime

LIGJ Nr. 146/2014 Për Njoftimin dhe Konsultimin Publik

Postuar në: 24-08-2017

Klikoni më poshtë për të parë dokumentin zyrtar. Ligji_146-2014,_per_njoftimin_dhe_konsultimin_publik

LIGJ Nr. 115/2014 -PËR NDARJEN ADMINISTRATIVO-TERRITORIALE TË NJËSIVE TË QEVERISJES VENDORE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË

Postuar në: 24-08-2017

Klikoni më poshtë për të parë dokumentin zyrtar. Ligji_115_2014

Ligji Nr. 9643- Për prokurimin publik

Postuar në: 24-08-2017

Klikoni më poshtë për të parë dokumentin zyrtar. Ligji_nr_9643_dt_20_11_07_Per_prokurimin_publik

Njoftim Publik – Mbledhje jashte rradhe e Keshillit

Postuar në: 24-08-2017

Njoftim_mbeshtetur_ne_ligjin_139/2015.pdf

Njoftim -Per miratimin e rregullores se zhvillimit te territorit

Postuar në: 21-07-2017

njoftim-per-miratimin-rregullores-se-keshillit-te-ministrave(1)

Njoftim Publik

Postuar në: 19-07-2017

Njoftim Publik

Shprehje per ligjshmerine e veprimeve te keshillit te bashkise

Postuar në: 19-07-2017

Shprehje per ligjshmerine e veprimeve te keshillit te bashkise

Vendime të këshillit të Bashkisë Himarë të datës 26.05.2017

Postuar në: 21-06-2017

Lista e Vendimeve 106-115 Vendim 106 Mbi disa shtesa ne buxhetin e vitit 2017 Vendim 107 Per buxhetin afatmesem per…

Menaxhimi i Integruar i Mbetjeve të Ngurta dhe Ekonomia Ricikluese në respekt të Mjedisit”

Postuar në: 12-06-2017

    i  i Menaxhimi i Integruar i Mbetjeve të Ngurta dhe Ekonomia Ricikluese në respekt të Mjedisit” Rreth projektit…

Vendimet e Keshillit Bashkiak 27.04.2017

Postuar në: 24-05-2017

shkrese

Njoftim Publik – dt.18.05.2017

Postuar në: 22-05-2017