Njoftime

Vendim Nr.230-PËR CAKTIMIN E VENDNDODHJES SË DISA QENDRAVE TË VOTIMIT NË NDËRTESA PRIVATE, PËR ZGJEDHJET PËR ORGANET E QEVERISJES VENDORE TE DATËS 14 MAJ 2023

Postuar në: 04-04-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/04/Vendim-Nr.230-PER-CAKTIMIN-E-VENDNDODHJES-SE-DISA-QENDRAVE-TE-VOTIMIT-NE-NDERTESA-PRIVATE.pdf" title="Vendim Nr.230-PËR CAKTIMIN E VENDNDODHJES SË DISA QENDRAVE TË VOTIMIT NË NDËRTESA PRIVATE"]

NJOFTIM FITUESI PËR KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Përgjegjës sektori, në sektorin e shërbimeve digjitale

Postuar në: 03-04-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/04/NJOFTIM-FITUESI-PER-KATEGORINE-E-ULET-DHE-TE-MESME-DREJTUESE-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-sherbimeve-digjitale.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE-Përgjegjës sektori, në sektorin e shërbimeve digjitale"]

NJOFTIM PER KONSLUTIM CREMA STONE SH.P.K

Postuar në: 31-03-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/04/NJOFTIM-PER-KONSLUTIM-CREMA-STONE-SH.P.K.pdf" title="NJOFTIM PER KONSLUTIM CREMA STONE SH.P.K"]

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i arsimit dhe rinisë, në sektorin e turizmit, arsimit, kulturës, sportit dhe çështjeve sociale

Postuar në: 30-03-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/04/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PER-PRANIMIN-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-i-arsimit-dhe-rinise-ne-sektorin-e-turizmit-arsimit-kultures-sportit-dhe-ceshtjeve-sociale.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i arsimit dhe rinisë, në sektorin e turizmit,…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR NGRITJE NË DETYRË NË SHËRBIMIN CIVIL-Përgjegjës sektori, në sektorin e shërbimeve digjitale

Postuar në: 27-03-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/03/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PER-NGRITJE-NE-DETYRE-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-sherbimeve-digjitale.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR NGRITJE NË DETYRË NË SHËRBIMIN CIVIL-Përgjegjës sektori, në sektorin e shërbimeve digjitale"]

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i i arsimit dhe rinisë, në sektorin e turizmit,arsimit, kulturës, sportit dhe çështjeve sociale

Postuar në: 21-03-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/03/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-PRANIM-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-i-i-arsimit-dhe-rinise-ne-sektorin-e-turizmitarsimit-kultures-sportit.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i i arsimit dhe rinisë, në sektorin…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR NGRITJE NË DETYRË NË SHËRBIMIN CIVIL-Përgjegjës sektori, në sektorin e shërbimeve digjitale

Postuar në: 17-03-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/03/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-NGRITJE-NE-DETYRE-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-sherbimeve-digjitale.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR NGRITJE NË DETYRË NË SHËRBIMIN CIVIL-Përgjegjës sektori, në sektorin e shërbimeve…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i arsimit dhe rinisë, në sektorin e turizmit, arsimit, kulturës, sportit dhe çështjeve sociale

Postuar në: 13-03-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/03/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-LEVIZJE-PARALELE-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-i-arsimit-dhe-rinise-ne-sektorin-e-turizmit-arsimit-kultures-sportit.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i arsimit dhe rinisë, në sektorin…

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË SHËRBIMIN CIVIL-Përgjegjës sektori në sektorin e shërbimeve digjitale

Postuar në: 06-03-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/03/NJOFTIM-MBI-REZULTATET-E-VERIFIKIMIT-PARAPRAK-PER-LEVIZJE-PARALELE-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Pergjegjes-sektori-ne-sektorin-e-sherbimeve-digjitale.pdf" title="NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR LËVIZJE PARALELE NË SHËRBIMIN CIVIL-Përgjegjës sektori në sektorin e shërbimeve digjitale"]

URDHËR PËR PËRCAKTIMIN E VENDEVE PUBLIKE NË TERRITORIN E BASHKISË HIMARË, PËR AFISHIMIN E MATERIALEVE PROPAGANDISTIKE NGA SUBJEKTET ZGJEDHORE DHE MATERIALEVE EDUKUESE ZGJEDHORE

Postuar në: 03-03-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/03/URDHRI-I-KRYETARIT-NR.75-DATE-02.03.2023.pdf" title="URDHRI I KRYETARIT NR.75 DATE 02.03.2023"]

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i arsimit dhe rinisë, në sektorin e turizmit, arsimit, kulturës, sportit dhe çështjeve sociale

Postuar në: 01-03-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/03/SHPALLJE-PER-NEPUNES-CIVIL-LEVIZJE-PARALELE-DHE-PRANIM-NE-SHERBIMIN-CIVIL-Specialist-i-arsimit-dhe-rinise-ne-sektorin-e-turizmit-arsimit-kultures-sportit.pdf" title="SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL-Specialist i arsimit dhe rinisë, në sektorin e…

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE-Inspektor kontabilizmi dhe verifikimi të biznesit, në sektorin e vlerësimit dhe kontrollit të të ardhurave

Postuar në: 01-03-2023

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2023/03/NJOFTIM-FITUESI-PER-PRANIM-NE-SHERBIMIN-CIVIL-NE-KATEGORINE-EKZEKUTIVE-Inspektor-kontabilizmi-dhe-verifikimi-te-biznesit-ne-sektorin-e-vleresimit-dhe-kontrollit-te-te-ardhurave.pdf" title="NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE-Inspektor kontabilizmi dhe verifikimi të biznesit, në sektorin e…