Palaio KIPARO (ose Ano KIPARO) – Qiparo i Vjetër( ose i Sipërm)

November 29, 2016

Gjithë fshati është piktoresk, me arkitekturën e tij tradicionale, rrugët me kalldrëm guri, dhe kishat e vjetra përbëjnë një imazh magjik. Me interes të veçantë janë mbishkrimet në shtëpi të ndryshme. Familja e George Tenet(ish-kreu i CIA-s) erdhi fillimisht nga ky fshat.

Last modified: December 1, 2016