Planifikimi i territorit

INVESTIMET ME FONDE PUBLIKE NE BASHKINE HIMARE TOTAL

B HIMARE INVESTIMET (1) download free templates

0 comments

Shërbim konsulence – Hartimi i planeve të përgjithshme vendore për 4 bashki, Vlorë, Sarandë, Himarë, Konispol

PLAN_ZHVILLIMI_HIMARE.pdf     download free templates

0 comments

Shërbim konsulence, për hartimin e planeve të përgjithshme Vendore

vsm-himara download free templates

0 comments

Mbi pajisen me Leje Ndertimi ,ose punime te kryera me Deklarim Paraprak ne Qendrat Historike dhe zonat e mbrojtura perreth tyre.

informacion download free templates

0 comments

Udhëzuesi për qytetarët

Udhëzuesi për qytetarët download free templates

0 comments