[vc_row css=”.vc_custom_1497434280539{margin-right: 2% !important;margin-left: 2% !important;background-color: #aaaaaa !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”DISA NGA PROJEKTET NËN ZHVILLIM” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css=”.vc_custom_1497433077254{margin-right: 30% !important;margin-left: 30% !important;padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;background-color: #5ec9c4 !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″]

GIZ

Menaxhimi i Integruar i Mbetjeve të Ngurta dhe Ekonomia Ricikluese në respekt të Mjedisit”

View more
[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″]

GIZ

Menaxhimi i Integruar i Mbetjeve të Ngurta dhe Ekonomia Ricikluese në respekt të Mjedisit”

View more
[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″]

GIZ

Menaxhimi i Integruar i Mbetjeve të Ngurta dhe Ekonomia Ricikluese në respekt të Mjedisit”

View more
[/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]