Shpella e Porto Palermos

December 1, 2016

Shpella e Porto Palermos është e vendosur në afërsi të ish bazës së Nëndetëseve që është ende nën patronazhin e ushtrisë. Kjo gjithashtu është një shpellë karstike e krijuar nga aktiviteti gëlqerorë dhe gjatësia e saj është vetëm disa metra nga çdo drejtim. Hyrja është e dëmtuar rëndë dhe nuk ka pasur gërmime formale ose hulumtime të historisë së saj. Shquhet kryesisht për vlerat e saj skenike dhe turistike si dhe plazhet idilike përreth. Eshtë gjithashtu një destinacion shumë interesant për eksplorim dhe zhytje.

Last modified: December 1, 2016