Bashkia e Himarës, në bashkëpunim me Qarkun e Vlorës, sjell një program të aktiviteteve të veçanta për të festuar Nëntorin bashkërisht!

Data 24 Nëntor ora 12:00 Festival me nxënësit e shkollës Pano Nikolla Meniko
Data 25 Nëntor ora 12:00 Turneu i shahistëve të qarkut
Data 28 Nëntor ora 18:00 Koncert klasik
Data 29 Nëntor ora 18:00 Koncert folklorik

Vendndodhja: Salla ‘’Neço Muka’’ Himarë

Bashkohuni për një ditë të paharruar me shumë kënaqësi dhe muzikë nën kujdesin e Bashkisë së Himarës dhe Qarkut të Vlorës! 🌟🎵