Arkiva e kategorisë:

Rregullore e Bashkisë

Urdher per vendosjen e materialeve propagandistike dhe vendet e afishimit gjate fushates zgjedhore

Postuar në: 12-04-2021

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2021/04/Urdher-nr-72-date-26.03.2021.pdf" title="Urdher nr 72 date 26.03.2021"]

Rregullore e Bashkise Himare

Postuar në: 24-11-2016

RREGULLORE E BASHKISE HIMARE 2016