LIGJ Nr. 8766 – PËR MBROJTJEN NGA ZJARRI DHE PËR SHPËTIMIN

August 24, 2017

Klikoni më poshtë për të parë dokumentin zyrtar.

LIGJI-PER-MBROJTJEN-NGA-ZJARRI-DHE-P-R-SHP-TIMIN-i-perditesuar-1

Last modified: August 24, 2017