Njoftime

Prokurimi Elektronik

Postuar në: 13-01-2017

Prokurimi Elektronik Prokurimi Elektronik – E-Procurement Për objektet e prokuruara ose në proces prokurimi nga Bashkia Himare , lutemi referojuni…

NJOFTIM – Për dëgjesë publike për njohjen e "Vlerësimit Strategjik Mjedisor" dhe "Draft-Planit" të planit të përgjithshëm vendor të Bashkisë Himarë

Postuar në: 02-12-2016

Ostria Restaurant

Postuar në: 25-11-2016

  Livadh Beach Himara @ostria.himara Call 069 667 4830   gorosnikos@yahoo.gr https://www.facebook.com/ostria.himara/about/

Restaurant Piazza

Postuar në: 25-11-2016

  qender Spile, Himare Himara Restaurant Piazza Call 069 254 7365 piazza_restaurant@hotmail.gr http://Piazzahimare.blogspot.com/

Taverna Viron

Postuar në: 25-11-2016

Rruga Qendrore, Spile Himara, Vlorë, Albania @TavernaViron Call 0692218728 // 0694255755 taverna.vironas@ymail.com https://www.facebook.com/TavernaViron/  

TAVERNA "Lefteri"

Postuar në: 25-11-2016

Spile Himara, Vlorë, Albania   @tavernalefteri Call 069 223 8499 http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g801295-d6782600-Reviews-Lefteri_s_Tavern-Himare_Vlore_County.html

Vendim mbi rishikimin e vendimit te K.B. nr.63 dt.29.07.2016 “Ndryshim ne detajimin e buxhetit të vitit 2016 në zërin INVESTIME”

Postuar në: 24-11-2016

120161110_12130509

Vendim mbi miratimin e të drejtës për aplikim për projektet e BE-së

Postuar në: 24-11-2016

120161110_12095017

Vendim per ndryshimin ne detajimin e Buxhetit e vitit 2016

Postuar në: 24-11-2016

120161110_12061830

Vendim mbi dhënjen e autorizimit të Kryetarit të Bashkisë Himarë të zhvilloj të gjitha procedurat ligjore për konfliktet e kufinjve administrativo-territoriale

Postuar në: 24-11-2016

120161110_12053718

Vendim për buxhetin afatmesëm të Bashkisë Himarë për vitin 2017-2019

Postuar në: 24-11-2016

120161110_12034665

Vendim për miratimin e listës së perdoruesve faktik të tokes bujqësore dhe emrat e subjekteve perfitues

Postuar në: 24-11-2016

120161110_12022967