Plazhi i Llamanit

Plazhi i Llamanit ndodhet rreth 5 minuta larg qytetit te Himarës nëpërmjet rrugës automobilistike (Himarë – Porto Palermo).  Ai ndodhet në nje gji te vogël i rrethuar nga kodrat bredetare. Ujërat e kristaltë dhe të ftohtë e bëjnë këtë plazh ndër më të preferuarit sidomos për turistët dhe moshat e reja të cilet mund të shijojnë festat dhe klubet rinore 24 ore gjatë verës.

Shiko në hartë.