Hapësirë

Lista e shërbimeve - Hapësirë

 • Kontratë qiraje për përdorim e hapësirave së plazhit

  Dokumentuar ne PDF

  Më shumë
 • PER PERDORIMIN E HAPESIRES SE PLAZHIT

  Dokumentuar ne PDF

  Më shumë
 • Rregullorja e plazheve dhe stacioneve te plazheve

  Dokumentuar ne PDF

  Më shumë