Planifikimi territorit

Lista e shërbimeve - Planifikimi territorit

 • INVESTIMET ME FONDE PUBLIKE NE BASHKINE HIMARE TOTAL

  Dokumentuar ne PDF

  Më shumë
 • Mbi pajisen me Leje Ndertimi ,ose punime te kryera me Deklarim Paraprak ne Qendrat Historike dhe zonat e mbrojtura perreth tyre.

  Dokumentuar ne DOC

  Më shumë
 • Shërbim konsulence – Hartimi i planeve të përgjithshme vendore për 4 bashki, Vlorë, Sarandë, Himarë, Konispol

  Dokumentuar ne PDF

  Më shumë
 • Shërbim konsulence, për hartimin e planeve të përgjithshme Vendore

  Dokumentuar ne PDF

  Më shumë
 • Udhëzuesi për qytetarët

  Dokumentuar ne PDF

  Më shumë