Pronë

Lista e shërbimeve - Pronë

 • Dokumentacioni per licensimin e subjekteve

  Dokumentuar ne PDF

  Më shumë
 • Drejtoria e Menaxhimit dhe Mbrojtjes së Tokës

  Dokumentuar ne PDF

  Më shumë
 • Zyra e Menaxhimit dhe Mbrojtjes se Tokes

  Dokumentuar ne PDF

  Më shumë