Arkiva e kategorisë:

Konsultime Publike

NJOFTIM PËR DËGJESË PUBLIKE BANORËVE TË KOMUNITETIT TË HIMARËS DHE GJITHË PALËVE TË INTERESUARA

Postuar në: 19-06-2024

[pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2024/06/Njoftim-per-konsultim-publik-Himare.pdf" title="Njoftim per konsultim publik - Himare"] [pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2024/06/Pajisjet_Mbetjet-voluminoze_Bashkia-Himarë_V01-1.pdf" title="Pajisjet_Mbetjet voluminoze_Bashkia Himarë_V01 (1)"] [pdf-embedder url="https://himara.gov.al/wp-content/uploads/2024/06/Rregullore_Mbetjet-voluminoze_Bashkia-Himarë_V1-1.pdf" title="Rregullore_Mbetjet voluminoze_Bashkia Himarë_V1 (1)"]