Mbi pajisen me Leje Ndertimi ,ose punime te kryera me Deklarim Paraprak ne Qendrat Historike dhe zonat e mbrojtura perreth tyre.

Lista e shërbimeve - Mbi pajisen me Leje Ndertimi ,ose punime te kryera me Deklarim Paraprak ne Qendrat Historike dhe zonat e mbrojtura perreth tyre.

Shiko dokumentin