Akomodim

-Hotele

 

Hotel “DHIMA” 

Nr.Telefoni : +35539322934

Adresa : Shiko në hartë

 

Hotel “PANORAMA”

Nr.Telefoni :+355692178587

Adresa : Shiko në hartë

 

Hotel “Spleneldor”

Nr.Telefoni :+355697567007

Adresa : Shiko në hartë

 

Hotel “Kolagji”

Nr.Telefoni :+35539322701

Adresa : Shiko në hartë

 

“CASTLE” Hotel

Nr.Telefoni :+35539322556

Adresa : Shiko në hartë

 

-Restorante

“Ostria Restaurant”

Nr.Telefoni:+355696674830

Adresa : Shiko në hartë

 

Restaurant “Piazza”

Nr.Telefoni:+355692547365

Adresa : Shiko në hartë

 

-Kamping

Nr.Telefoni:+35542226853

Adresa : Shiko në hartë

Kampi i Jalit filloi ne vitin 2000, si nje aktivitet i Nenujsave për edukimin e të rinjve mbi turizmin ekologjik. Në vite aktiviteti i Kampit Rinor u konsolidua deri sa u kthye në një qendër e argetimit rinor.

Shërbime:

Kampi ofron mundësi akomodimi për rreth 120 persona. Duke siguruar tendat, shtrojat, tualete, dushe, guzhine verore, etj.

Kampi ofron mëngjesin dhe darkën sipas një menuje të përshtatshme për kushtet e një kampingu.

Në mjediset e kampit ofrohet shërbim bari 24-orë, një kinema e hapur dhe fusha ping-pongu.

Gjithashtu kampingu ofron lehtësira argëtimi, pushimi, transporti dhe komunikimi.

Cmimi për qëndrimin në kampingun e Jalit përfshin mëngjesin dhe darkën.

Për grupe me më shumë se 20 persona mund të na kontaktoni për çmimi